Bosan Cup 2011

Zaterdag 17 en zondag 18 december 2011,  de 16e Bosan Cup. Net zoals de afgelopen jaren in de sporthal Snellerpoort te Woerden.

“Wat ooit is begonnen als klein toernooi in 1995 is uitgegroeid tot een internationale wedstrijd dit jaar. De Bosan Gymnasctics Cup is een Turnwedstrijd die ieder jaar in december in Woerden wordt gehouden en waarbij per toestel ingeschreven kan worden. Zo worden ook de prijzen verdeeld. Ook is er de "Bosan Cup" per toestel te winnen voor de beste turnster uit de verplichte oefenstof uit de 1e divisie2012fayemediumbokaal 01”.

Faye is ingeschreven voor alle vier de onderdelen, balk, vloer, sprong en brug

Faye zat in de 2e wedstrijd en opende de wedstrijd op balk met een fantastische oefening. Faye scoorde op dit onderdeel goud met 14,033 punten. Net niet genoeg voor de Bosan Cup (14,067)

Daarna door naar vloer. Helaas met Arabier spreidsprong salto voorover een val. Punten: 11,65

Sprong, met twee mooie sprongen behaalde Faye 14,25 punten voor dit onderdeel. Dit was goed voor goud en hiervoor verdiende Faye ook de Bosan Cup! Met deze scoore had Faye buiten de Bosan Cup het hoogste aantal punten van alle deelnemende divisies (voorgeschreven, de keuze, eredivisie en de talentendivisie).

Op brug liet Faye een heel mooi onderstuk zien. Helaas haalde zij haar reus net niet. Dit werd zwaar afgestraft met scoore van 11,45

 

Resultaat voor deze wedstrijd: twee keer een gouden medaille en een Bosan Cup

  

 
  • faye balk 3.jpg
  • faye vloer 4.jpg
  • faye brug 1.jpg
  • faye balk 4.jpg
  • faye vloer 8.jpgPowered by Joomla! and Installed by Installatron. Designed by: joomla templates web hosting Valid XHTML and CSS.