Groepswedstrijd Zwijndrecht

2e Turncompetitie Rayon Dordrecht, 7 april 2012

De wedstrijd begon om 14.30 in onze eigen turnhal van O&O in Zwijndrecht.
Faye en haar teamgenootjes beginnen op sprong. Faye laat een mooie sprong zien, goed voor een score van 13.30 punten.

Na sprong gaan we door naar brug. Gelukkig heeft Faye alle onderdelen op brug weer terug. Na een super mooie inturnoefening
was het uitkijken naar de wedstrijdoefening. Faye turnde een mooie oefening met reus en streksalto af. De jury beloonde deze uitvoering met een mooie score van 14.150 punten. Voor de uitvoering van de netheid had Faye zelfs de hoogste score.

Daarna door naar balk. Faye heeft een klein dipje met de uitvoering van de balk op dit moment, dit is voor trainster Angelique een reden om Faye niet uit te laten komen op balk. Haar teamgenoten behalen een mooie totaalscore op balk.

Als laatste onderdeel werd de vloeroefening uitgevoerd. Helaas vloeide de stress van de balk door naar dit onderdeel. Buiten het "stress" onderdeel turnde Faye een mooie vloeroefening.

Het team heeft het super goed gedaan en met elkaar gekomen tot de hoogste score van de dag, 215,750 punten.

Nu nog de finale van de groepswedstrijd, 9 juni 2012, in de Ridderhal in H.I.Ambacht en wij weten wie zich groepswinnaar van de turncompetitie Rayon Dordrecht 2012 mag noemen.

 

 
  • faye vloer 4.jpg
  • faye vloer 8.jpg
  • faye balk 3.jpg
  • faye brug 1.jpg
  • faye balk 4.jpgPowered by Joomla! and Installed by Installatron. Designed by: joomla templates web hosting Valid XHTML and CSS.